Wilma Verheijen

Mijn naam is Wilma Verheijen ik ben geboren en opgegroeid in Nijmegen.
In 2008 ben ik in Wijchen begonnen met stoelmassages bij bedrijven en Flow Massages. Al snel merkte ik dat ik het contact met de mensen op de massage stoel te kort vond om tot een diepere verbinding te komen. De juiste keuze was gemaakt om me nog verder te verdiepen in massage, bewuste aanraking en coaching om echt verbinding te maken, van hart tot hart.

Mijn kracht ligt op het invoelende en het empathisch vlak. Ik kan me goed inleven in de ander. Mijn intuïtie is een fijne raadgever en vertelt me precies wat er in een massage behandeling of coaching sessie aan de orde mag komen. Ik werk super graag met gemotiveerde mensen die bijvoorbeeld niet lekker in hun vel zitten en stappen willen zetten maar niet weten hoe. Alles begint bij de liefde voor jezelf. Zo draag ik mijn steentje bij om op een ontspannende en plezierige wijze mijn liefde en licht de wereld in te sturen.

Opleiding en Trainingen

De massage vakopleiding heb ik met veel plezier bij KIOM in Eindhoven gevolgd en afgerond met een diploma. Deze opleiding heeft voor mij de basis gelegd om goed bij mezelf te blijven, om af te stemmen op de cliënt wat er nodig is om een fijne behandeling te geven.
Tantra jaartrainingen en tantra weekenden heb ik gevolgd voor mijn eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Innerlijk kind werk bij Helios, Reiki en White Time Healing I t/m III opleiding, coaching traject bij Volg je Hart Specialist om mijn intuïtie te verfijnen. Stilte retraites, meditaties en visualisaties die bijdragen aan een tevreden en een dankbaar leven in het Hier en Nu.