Sensitieve massage

De kracht van deze intuïtieve en sensitieve massage is de vertraging.
De intensiteit van de diepe en lange strijkingen op je lichaam, van je voet naar je schouder, die je kunt ervaren in een heel rustig tempo.  Deze massage is uniek en iedere keer weer anders maar wel vertraagd.

Zachtjes stretch ik je armen en benen. Je mag loslaten, je overgeven. Verbindend, aandachtig, speels en verstillend. Ik laat mijn handen op je lichaam rusten om je nog meer ontspanning te laten ervaren. Misschien ervaar je wat weerstand of komen er gedachten naar boven. Alles is goed. Laat maar gaan. Je zult merken dat je adem wat dieper wordt. Alle opgedane en overbodige spanning in je lijf  mag je nu los laten. Hoe fijn is dat? De ruimte ervaren en lekker zakken in je eigen lijf.

Ben jij toe aan diepe ontspanning, rust en ruimte voor jezelf? Dan is deze afwisselende sensitieve massagereis echt iets voor jou. In woorden is het moeilijk te vertalen hoe deze massage voelt. Laat je raken in een diepere laag van ontspanning. Je gedachten zijn stil. Jij bent stil. Je kunt meer ruimte, harmonie en blijdschap ervaren.

Deze massage is bijzonder geschikt voor iedereen die wil genieten van rust, een verdieping om met liefdevolle aandacht aangeraakt te worden. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Mijn massages worden gegeven met liefde en aandacht voor jou.
Mijn massages zijn niet seksueel.