Energetische behandeling – Healing

 

Deze verfijnde energie behandeling geef ik aan iedereen die gevoelig is voor energie en deze gemakkelijk oppikt van andere mensen. Daar kun je behoorlijk last van hebben. Je kunt bijvoorbeeld veel prikkels hebben, ongemak en onrust ervaren, kriebelig, snel moe zijn. Slecht of onrustig slapen. Nare dromen. Allerlei emoties hebben en niet weten waar ze ineens vandaan komen. Het kan goed zijn dat je ongewenst energie hebt overgenomen zonder dat je je daar bewust van bent. Herken je dit? Ik help je hier mee door je als het ware weer te reinigen en in je eigen energie te zetten.

Ik geef op de massagebank een diep ontspannende energie behandeling met mijn warme handen. Je zenuwstelsel zich direct kan ontdoen van alle overbodige prikkels en opgedane energie die niet van jou is. In deze behandeling laat je los wat jou niet van jou is.

De warmte, de aanraking en de verfrissende sprankelende universele energie die ik aan je door geef geven je ruimte, rust, herstel van je lichaam en geest. Je energie niveau wordt weer hersteld. Je voelt je weer heerlijk opgeladen en in verbinding met jezelf.

Ik laat me leiden door mijn intuïtie. Door me af te stemmen voel ik precies wat ik mag doen. Deze behandeling kan over de kleding heen gegeven worden. Trek vooral iets gemakkelijks aan wat los zit. Deze behandeling kan uitstekend gecombineerd worden met een zachte subtiele tactielmassage van 30 minuten aan hoofd, handen en voeten om weer goed geaard en opgeladen naar huis te gaan.

Vervolgens kan ik je leren om je goed te gronden en hoe jij je eigen energie goed bij je kunt houden. Vraag gerust naar informatie. Ben je bereid om een stap te zetten? Wees welkom mooi mens.